مواد لازم سالاد شیرازی
گوجه فرنگی 3 عدد متوسط
پیاز 3 عدد متوسط
خیار 5 عدد متوسط
نمک و فلفل به میزان لازم
آب لیمو یا آب غوره ¾ استکان
نعنای خشک و روغن زیتون به میزان لازم (اختیاری)
طرز تهیه سالاد شیرازی
سالاد شیرازی یکی از خوشمزه ترین سالادهای سنتی است که درست کردن آن بسیار ساده و /آسان میباشد و در اغلب سفره ها در کنار غذا سرو میشود.
برای درست کردن این سالاد کافی است خیار ، گوجه فرنگی و پیاز را نیگینی خرد کرده با هم مخلوط کنید و کمی آبلیمو و نمک به آن اضافه کنید و سرو نمایید.
نکته درست کردن سالاد شیرازی
این سالاد را سعی کنید در کنار وعده های پلویی آماده نمایید که سرو این غذا در کنار قرمه سبزی نیز خالی از لطف نمی باشد.
در این سالاد میتوانید از مقداری جعفری ساطوری شده و یا نعنای خشک شده استفاده کنید.
شاید جالب باشد که بدانید به جای استفاده از آب لیمو اگر از لیمو ترش و اکبر جوجه استفاده نمایید طعمی بی نظیر تر و دلچسپ تر را شاهد خواهید بود.
سعی کنید که مواد لازم سالاد شیرازی زیاد خرد کنید تا طعم مطلوب تری را به این سالاد بدهید.
چاشنی اصلی این سالاد آبلیموی تازه است ولی بسته به ذائقه خود میتوانید از انواع چاشنی های ترش مانند آبغوره،خورشت کرفس، سرکه، و آب نارنج استفاده کنید.
همچنین بخوانید:
چاشنی دیگری که میتوانید به این سالاد اضافه کنید مخلوط سس فرانسوی، سس مایونز، روغن زیتون، سرکه و کمی نمک و شکر است که از ترکیب آن با سالاد طعم متفاوتی ایجاد میگردد.
نسبت سبزیجات مورد استفاده برای تهیه سالاد شیرازی مهم است و بیشترین سهم را به ترتیب خیار، گوجه و پیاز دارد.
سبزیجات مورد استفاده در تهیه سالاد باید ریز خرد شوند تا در کنار هم طعم خوبی ایجاد کنند.
خیار را می توان با پوست یا بدون پوست در سالاد استفاده کرد.
افزودن نعنا و جعفری به سالاد اختیاری است.
افزودن فلفل سیاه، باعث ایجاد عطر و طعم دلپذیری در سالاد میشود ولی بسته به ذائقه خود میتوانید از فلفل سبز یا فلفل دلمهای در آن استفاده کنید.
چاشنی سالاد باید قبل از سرو به آن اضافه شود و بهتر است چاشنی را زودتر اضافه نکنید.
منبع : hamecheazhameja