مواد لازم
هل پودر شده : یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران : به میزان لازم
لپه : یک پیمانه
گوشت خورشی : ۳۰۰ گرم
روغن : به میزان لازم
پیاز : یک عدد
رب گوجهفرنگی : دو قاشق سوپخوری
آلو خورشتی : ۱۵ عدد
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
دارچین : به میزان لازم
پودر تخم گشنیز : ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه
برای تهیه خورش قیمه آلو ابتدا درون قابلمهای مناسب لپه را با مقداری روغن تفت دهید سپس مقداری آب به لپه اضافه کنید تا نیمپز شود.
در مرحله بعدی طرز تهیه خورش قیمه آلو درون ظرفی مناسب مقداری روغن بریزید و پیازهای نگینی خرد شده را درون روغن تفت دهید. سپس گوشت خورشتی و یا مرغ را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید.
لپههای نیمپز شده را به همراه مقداری آب به گوشت اضافه کنید و صبر کنید تا مواد دو سوم از زمان پخت خود را طی کنند. سپس آلوها را به خورش بیفزایید. رب گوجهفرنگی را درون تابهای کوچک تفت دهید و ادویه و زعفران را به آن اضافه کنید.
رب گوجهفرنگی تفت داده شده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.
در آی کوک همراه ما باشید
نکات طلایی برای پخت بهتر خورش قیمه آلو
اگر آلوها را قبل از افزودن به خورش تفت دهید، در هنگام پخت له نمی شوند.
آلو را از چند ساعت قبل خیس کنید و آب آن را به خورش قیمه آلو بیفزایید تا خورش خوشطعمتر و لذیذتر شود.
برای پخت خورش قیمه آلو لپه را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید که لپه را خیس کنید آن را دو بار بجوشانید و بعد از هر بار جوشاندن آب لپه را خالی کنید تا نفخ آن از بین برود.
اگر تمایل دارید خورش قیمه آلو خوشمزه و خوشطعمتر شود مقداری گلاب به آن اضافه کنید.
اگر خورش را با گوشت قرمز می پزید بهتر است گوشت و لپه را به صورت جداگانه بپزید، سپس آنها را با یکدیگر تلفیق کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیافتد.
برای خوشطعمتر شدن خورش قیمه آلو میتوانید چند عدد لیمو عمانی به خورش بیافزایید.
در طرز تهیه خورش قیمه آلو بهتر است در اواخر پخت خورش برای خوشمزهتر شدن آن مقداری کره و آبلیمو به خورش بیافزایید.
در دستور تهیه خورش قیمه آلو میتوانید به جای گوشت خورشی از گوشت مرغ استفاده کنید.
منبع: لادن