مواد لازم برای تهیه کتلت

تهیه این غذا به مانند  اکبر جوجه و خورشت کرفس می باشد.

  • گوشت چرخکرده 350 گرم
  • سیب زمینی نسبتاً بزرگ 2 عدد
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • پودر سیر 1 قاشق پایخوری
  • پودر پیاز 1 قاشق غذاخوری
  • پودر سوخاری 3 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • زردچوبه 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه کتلت

طرز تهیه کتلت

  • مرحله 1

    ابتدا پیاز را رنده درشت کنید.

  •  مرحله 2

    سپس سیب زمینی را رنده ریز کنید.

  •  مرحله 3

    گوشت و پیاز و سیب زمینی و تخم مرغ و ادویه و زردچوبه و نمک و فلفل رو مخلوط کنید.

  •  مرحله 4

    با دست خوب ورز دهید تا مواد منسجم شوند.

  •  مرحله 5

    بهتر است نیم ساعت مایه کتلت را داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

  •  مرحله 6

    سپس روغن را در تابه روی شعله متوسط خوب داغ کنید. و پس از آن حرارت را کم کنید.

  •  مرحله 7

    از مایه کتلت مقداری بردارید و در دستتان به فرم دلخواه که معمولا برای کتلت به صورت بیضی کشیده ست در بیاورید.

  •  مرحله 8

    زمانی که روغن داغ شد آرام کتلت را داخل روغن سُر دهید.

  •  مرحله 9

    تمامی کتلت ها را به همین ترتیب در تابه بگذارید.

  •  مرحله 10

    وقتی یک سمت کاملا سرخ و قهوه ای شد برگردانید تا سمت دیگر کتلت نیز سرخ شود.

  •  مرحله 11

    توجه کنید که حرارت گاز ملایم باشد تا کتلتها مغز پخت شوند.

  •  مرحله 12

    کتلتها را کلفت نگیرید تا خوب پخته شوند.

  •  مرحله 13

    با گوجه و خیارشور نوش جان کنید.

نکات طرز تهیه کتلت

 وبلاگ بهترین مزه ها :سیب زمینی را می‌توانید هم به صورت خام و هم پخته استفاده کنید.

کتلت‌ها رو بعد از سرخ شدن روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

هنگام سرخ کردن، شعله را ملایم کنید تا کتلت‌ها علاوه بر سرخ شدن مغزپخت شوند.

منبع: cake95.food